Тъмни облаци надвиснаха над главата на шефа на Пайнер“ Митко

...
Тъмни облаци надвиснаха над главата на шефа на Пайнер“ Митко
Коментари Харесай

Преслава прекрати майчинството на Десислава, а Галена врътна кофти номер на шефа

Тъмни облаци надвиснаха над главата на шефа на " Пайнер “ Митко Димитров поради тежки проблеми и непредвидени обстановки, които застигнаха най-големите му звезди, узна HotArena.

Заради настъпилата рецесия и оределите редици в компанията инженерът се обадил на прясно родилата Десислава и ултимативно настоял тя да се върне на сцената и да възобнови скоропостижно участията си.

Деси е в майчинство от предходната есен и планираше да хване отново микрофона чак след година. След строгото позвъняване обаче небрежно потърсила бавачки за сина си и хукнала по нощните клубове, защото имало заплаха да изхвърчи от компанията, написа " Галерия “.

Бебето й е едвам на шест месеца и има потребност от грижите на майка си, само че тя се принудила да го остави в непознати ръце. Това от една страна било добре и за нея, защото фамилният бюджет много закъсал, откогато тя слезе от сцената. Спешното й завръщане било неотложно поради Преслава, която е в отпуск по майчинство.

Златната кокошка на Митко Пайнера чака първото си дете и най-малко до края на годината е навън от компанията. Преси прибираше най-големите възнаграждения, а немалка част от тях отиваше в касата на " Пайнер “.

Другата оборотна певица от компанията – Галена, врътна кофти номер на шефа си. Тя реши, че ще работи единствено 3 дни в седмицата – четвъртък, петък и събота. През останалото време желала да бъде със фамилията си и да възпитава сама синовете си. Така тя се разписва с едвам 12 участия на месец, което е незначително за топ изпълнителка като нея.

Мария е изгубила позициите си в жанра и към нея, от страна на клубовете, има все по-малък интерес, съвсем никакъв. В края на месец май Емилия пък претърпя тежка злополука и поради загубата на сина на годеника й, излезе в печал за повече от месец. Преди седмица тя ги възобнови, само че помолила Митко Димитров да не я затрупва с задължения, защото е душевен нестабилна.

Анелия, Джена и Емануела буквално износиха компанията на плещите си и работят на цялостни обороти. Трите заедно обаче не можели да запълнят финансовите дупки. Шефът на чалгата неотложно би трябвало да се огледа за нови попълнения, или рискува да банкрутира.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР