Тъмната аура на Адолф Хитлер продължава да хвърля своята сянка

...
Тъмната аура на Адолф Хитлер продължава да хвърля своята сянка
Коментари Харесай

Историята на последните живи наследници на Адолф Хитлер

Тъмната аура на Адолф Хитлер продължава да хвърля своята сянка 73 години след неговата гибел.

Годежът на един от последните живи родственици на нацисткия деспот пропада, когато еврейската му другарка разбра за шокиращата история на фамилията му, написа Daily Mail.

Александър Стюарт-Хюстън е праплеменник на Адолф Хитлер и дружно с двамата си братя Брайън и Луис е измежду последните живи наследници на тази фамилия. През целиля си живот те се пробват да запазят в загадка фамилната си история.

В първото си изявление от над 10 години насам Александър, който е най-възрастният от тримата братя, споделя детайлности за живота, прекаран в тъмната сянка на починалия им чичо.

Той опровергава слуховете, че той и неговите братя са положили клетва да останат неженени и да нямат деца, с цел да може родът на Хитлер вечно да бъде пресечен. "Това са цялостни нелепости ", декларира той.

Александър Стюарт-Хюстън даже споделя за случай, в който един от неговите братя (без да прецизира кой точно) е желал да се ожени за момиче от еврейски генезис. Когато обаче девойката схваща за тъмната история на фамилията, сватбата пропада.

Четвъртият брат Хауърд Стюарт-Хюстън работел като данъчен контрольор и бил женен за дама на име Мари, само че умира в автомобилна злополука в Лонг Айлънд през 1989 година

Повечето съседи на братята Стюарт-Хюстън в дребното градче Пачог в Лонг Айлънд не знаят нищо за необикновеното им родословие. Баща им - Уилям Хитлер, е племенник на Адолф Хитлер, а дядо им - Алоис Хитлер, е полубрат на немския фюрер.

Повече четете ТУК
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР