Тъмна нощ е надвиснала над Костинброд. Азис, който днес е

...
Тъмна нощ е надвиснала над Костинброд. Азис, който днес е
Коментари Харесай

Азис: Исус се яви в двора на баба ми!

Тъмна нощ е надвиснала над Костинброд. Азис, който през днешния ден е Кралят на фолка и водещ на „ Биг Брадър: Мост Уонтед ”, е малко дете. Събужда се, без причина, и излиза в градината на къщата на баба си Станка, която още тогава е известна гледачка. И в гъстия мрак Васил, както е рожденото му име, съумява да разграничи чужд мъж, облечен целия в бяло.

„ Той ръсеше нещо като юфка по земята. Бях много сюрпризиран и не можех да мръдна от мястото си – тотално замаян. След това споделих с баба. Тя ми изясни, че фактически съм видял Исус, а това, което той е разсипвал в двора, не било юфка, а манната небесна. Каза, че Христос е благословил къщата ни и през днешния ден повече от всеки път й имам вяра. Благодарение на тази Божия благословия съумях да развия гения си ”, споделя Азис, написа хотнюз. По-късно, с всяка негова подхваната крачка в живота той ще се твърди, че е богопомазан. Хитовият реализатор, а към този момент и тв водещ, го е заявявал нееднократно.

„ Усещам връзката си с него. Ако Господ е направил собствен хор от музиканти и артисти, то аз съм солистът в този хор. Този, който излиза пред хора и запява най-важното, този с най-красивия, най-мощния, най-силния глас. Господ ме е направил неговия солист, по този начин си го представям. Нямам друго пояснение за какво пея по този метод – въздействащо за публиката ”, споделя Азис. И добавя, че е чувал артисти, които пеят също толкоз добре като него. И въпреки всичко не са постигнали неговия триумф. „ Не са допрени. Господ не е споделил: „ Ти ще си солист! ”… Иначе няма причина да не са известни ”, споделя Кралят на попфолка. И добавя, че „ в случай че не ти е предначертано от Господ ”, каквото и да направиш, няма да постигнеш огромни триумфи и популярност.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР