Тамбов излъга новака с 1:0 и записа първа победа през

...
Тамбов излъга новака с 1:0 и записа първа победа през
Коментари Харесай

Червен картон и пропусната дузпа не спряха Тамбов за първа победа

Тамбов излъга новака с 1:0 и записа първа победа през сезона в РПЛ. Съставът на имаше две загуби досега, само че се пребори за трите точки, макар че цяло второ полувреме игра в понижен състав, а пропусна и дузпа.

По-активната игра на домакините им донесе преднина още в 14-ата минута, когато прецизен беше. Молдовският национал извлече максимума от груба неточност на и Максим Мартусевич, които не съумяха да се оправят с центрирането на отляво. Останал самичък против вратаря, Чуперка стреля безпощадно под гредата за 1:0.

Малко по-късно от домакините се контузи и трябваше да бъде сменен, а на неговото място се появи. В 32-ата минута можеше да вкара втори гол за Тамбов, само че от няколко метра прати топката в навън.

В 38-ата минута удари в лицето и остави домакините с човек по-малко. До края на полувремето обаче имаше малко време и Химки не съумя да окаже сериозен напън.

Почти весь второй тайм провели на чужой половине поля, само че не смогли взломать оборону «Тамбова».

Уступаем в Саранске — 0:1.
— ФК Химки (@fc_khimki) В 51-ата минута резервата влезе в наказателното поле, а при опита си за шпагат Максим Мартусевич спря топката с ръка. Съдията Михаил Вилков незабавно сподели бялата точка, само че се подхлъзна и даже не уцели вратата.

Химки взе самодейността и имаше няколко благоприятни условия да стигне най-малко до равенството, само че на два пъти сстреля неопределено, а и стражът на домакините сподели класа, отразявайки рисков удар на Артьом Полярус.

Премиер Лига 3 кръг, вторник 18 август  ФК Тамбов 1:0краен резулат  Khimki
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР