Тамбов допусна шеста поредна загуба в Премиер лигата на Русия

...
Тамбов допусна шеста поредна загуба в Премиер лигата на Русия
Коментари Харесай

Затъването на Тамбов продължава

Тамбов позволи шеста поредна загуба в Премиер лигата на Русия и ще би трябвало да покаже радикално друго лице напролет, в случай че желае да се избави от изпадане. На " Мордовия Арена " в Саранск тимът на отстъпи с 0:1 на и остана на предпоследното 15-о място в класирането с едвам 12 точки.

Попадението за Рубин вкара в 20-ата минута. То бе първо за него в елита. Казанци се изкачиха на 9-о място с 27 точки, само че единствено на три зад четвъртия.
Тамбов още веднъж игра прекомерно страхливо в офанзива и на процедура не сътвори съвсем никакви забавни обстановки пред вратата на. Гостите също бяха внимателни, само че затрудняваха противника със статични положения.

В средата на първото полувреме дълъг пас на стигна до Самошников, който с доста акуратен удар прати топката зад тила на. Малко по-късно бранителят на Тамбов се контузи и вместо него в игра влезе.

След почивката мачът беше много нервозен. Футболистите на Тамбов се мъчеха да стигнат до изравнителен гол, само че не знаеха по какъв начин. Тези на Рубин бяха удовлетворени от резултата и се задоволиха с това да се бранят.

В последния кръг преди паузата Тамбов ще посрещне, а Рубин ще гостува на.

Премиер Лига 18 кръг, неделя 13 декември  ФК Тамбов 0:1краен резулат  Рубин
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР