Тамара Георгиева – „Мис България“ 2017, все пак се комплексира

...
Тамара Георгиева – „Мис България“ 2017, все пак се комплексира
Коментари Харесай

Мис Буратино крие нослето с фотошоп

Тамара Георгиева – „ Мис България “ 2017, въпреки всичко се комплексира от всички ругатни по отношение на носа й.

Гърбавата му форма стана причина за голям брой обиди и изказвания, че тя не може да бъде носителката на короната, написа „ Галерия “.

„ Ако не беше този нос, евентуално хората щяха да ме одобряват по-лесно – дългокрака съм, в отлична форма, тъй като се храня здравословно и спортувам, имам нежна кожа и руса коса. Всичко ми е наред, единствено носът е проблем в действителност! “, споделила с горест пред приятелки манекенката.

Последното й решение е да замазва на всички фотоси минуса си, залагайки на обработка със специфични стратегии. Опитите да я утешат околните й въобще не помогнали, защото Тамара към този момент не издържала душевен на рецензиите. Засега тя била безапелационна, че не желае да се подлага на ринопластика, тъй като това било срещу природата й.

И откакто няма различен метод, нейният единствен късмет е аудиторията да си мисли, че носът й е изменен, пък в случай че ще да се приказва, че е претърпяла интервенция.

Видно от последните й снимки в профила във „ Facebook “, Тамара Георгиева е с тънко носле, което въобще не бихме се сетили, че е нейното.

Хубавицата едва ли е очаквала, че ще й се постанова да носи с такава компликация оценката, с което се снабди. Може да го раздава позитивно настроена към всички, само че думите на близките засягали непрестанно суетата й и тя не можела да ги преживее.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР