Таман се отървахме от една серия „ВИП”-простотии, и Нова тв

...
Таман се отървахме от една серия „ВИП”-простотии, и Нова тв
Коментари Харесай

„Биг брадър” започва, гасете телевизора!

Таман се отървахме от една серия „ ВИП”-простотии, и Нова тв безмилостно незабавно ни облива с втора - Big Brother: Most Wanted. Тези хора комай в действителност харесват тъпънарските изяви на пишман „ звезди”, които настойчиво ни натрапват, макар съпротивата на здравомислещата част от обществото. Или тв-то и продуцентите са решили „ възпитателно” да ни облъчват с отрова, посредством изцепките на всевъзможни подправени герои.

Да напомня, че „ Фалшив герой” е ария, изпълнявана приживе от незабравимия Тодор Колев. Кой да знае, че ще пристигна време, в което ментетата и труфя по този начин мощно ще завледеят пазара и ефира. В новия сериал на „ Биг брадър” са се постарали да създадат представителна извадка на такива. А в мрежите потегли закачката, че в този тв формат наподобява към този момент канят единствено хора, които са закъсали за пари...

Ето единствено два образеца за 2-ма участници: Някаква водеща на сигнално жълто предаване от недалечното минало, се появи закачулена и маскирана, като пропагандираше, че Аллах я бил „ призовал” и тя била „ тръбач на исляма”! Дори се изцепи в православния бг ефир: „ Аллах акбар!”/Алах е велик/. Боже, Боже...

Друг пишман артист, чието абсурно име е еднобуквено, който евентуално слушат единствено в фамилията му, претендира със своята религия, известна на обществото, колкото него самия. Та този пък не се доближавал до дами в игрите, тъй като по този начин повелявала африканската фракция, в която е. Това ни „ ограмотяват” от екрана гратис и изцяло безнаказано. В състава, който ни пробутват, са също и всякакви ритни топковци, плейметки, фолкаджийки, нова порция фризьори и гримьори и така нататък Всички до един показват всевъзможни странности.

Тази пасмина се дефинира като „ най-търсените риалити звезди”. Обаче и с невъоръжено око се вижда, че всички тези човеци са много надалеч от същинския живот на сънародниците ни, с цел да са „ риалити”. Вулгарни, егоцентрични и невъзпитани, те си живеят в лични паралелни светове. Някои явно го реализират и благодарение на спомагателни вещества като екзотични вярвания, алкохол и други. На част от тях пък комай дивотията си им иде от вътрешната страна. Както успешно рече водещият на този формат Азис, който е същинска звезда: „ Чупят личните си кратуни”. Опасно е обаче, когато чупят с простотията си и тези на някои свои фенове. И всичко това се прави под зоркия взор на Съвет за електронни медии – този изцяло непотребен държавен регулатор, който неизвестно за какво продължава нищо да не прави, с изключение на да паразитира върху нас.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР