Там няма две гледни точки. Това са агенти за чуждо

...
Там няма две гледни точки. Това са агенти за чуждо
Коментари Харесай

Костадинов: Следващата седмица внасяме проект на закона за регистрация на чуждите агенти

" Там няма две гледни точки. Това са сътрудници за непознато въздействие. Медиите не се избират ", това съобщи водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов пред Българска национална телевизия във връзка абсурда с конференция на партята в Българска телеграфна агенция, когато водачът на партията изиска част от публицистите, присъстващи на събитието, да изоставен залата.

По думите му сходни медии " усвояват огромни средства от фондация " Америка за България ".

" Този закон е подготвен и ще бъде вкаран от нас идната седмица, в случай че не още в сряда, тогава в четвъртък или петък ", съобщи той за упоритостите на " Възраждане " да прокара закон за регистрация на непознатите сътрудници в България.

" Медия, която не демонстрира всички гледни точки - това не е медия ", безапелационен бе Костадинов.

Дори и да поканим Митрофанова и посланика на Беларус, те няма да дойдат, тъй като унижението е налице, акцентира водачът на " Възраждане ".

" Изпитвам гадност от тези хора. Държавата ни умира ", съобщи той за водените диспути в последните дни дали да бъдат поканени на първото съвещание на Народното събрание Елеонора Митрофанова и Володимир Зеленски.

Костадинов бе безапелационен, че няма контакти сред ГЕРБ и " Възраждане " нито в този момент, нито в предишното.

Той дефинира 213 от депутатите в Народното събрание като " евроатлантическа тъпла ", визирайки всички обединения с изключение на ръководената от него групировка.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР