Там Кити прекарва детските си години заедно със сестрите си

...
Там Кити прекарва детските си години заедно със сестрите си
Коментари Харесай

За Нея Се Мълчеше, Цял Свят Ахна! Вижте Първа Снимка На Наследницата На Принцеса Даяна, Ще Ви Паднат Очите! Та Тя Е

Там Кити прекарва детските си години дружно със сестрите си - близначките Амелия и Елиза, и брат им Луис. Семейната история на Спенсър е турбулентна. Майката на Кити - някогашният топмодел Виктория Айтен, страда от хранително разстройство, проблеми с опиатите и извънбрачните връзки на мъжа си.



За да избяга от любопитните погледи, фамилията се мести в Констанция, предградие на Кейптаун. Бракът на родителите става неспасяем и през 1997 година, когато умира Даяна, двамата се развеждат. По това време Кити е на 7 години. Чарлз се прибира във Англия. По-късно той се дами още два пъти. Децата израстват с майка си. В Кейптаун Кити посещава частно учебно заведение, а по-късно следва в няколко университета. Завършва " Мениджмънт на първокласните марки ".

2. Дебют в обществото

Тя се появява в обществото през 2007 година, когато посещава възпоменателна гала за вуйна си. На 22-годишна възраст се връща дефинитивно във Англия и става обичана тематика на булевардните медии на Острова. Те наблюдават всяка нейна стъпка и разискват " безгрижния ѝ първокласен живот, изпълнен с празненства ". Кити Спенсър има огромен триумф и в обществените мрежи. В Инстаграм хубавицата има 70 000 почитатели.

3. Кариера на модел

След завръщането си във Англия тя потегля по стъпките на майка си и стартира да развива кариера на модел. Появява се на голям брой корици, като включително и на японския Vogue. През февруари 2017 година прави дебюта си за Dolce&Gabbana, а на подиума носи блестяща тиара. Кити и първокласната марка имат особена връзка. Тя освен носи на драго сърце облеклата на марката, а взе участие и в акции на стилната къща.

4. На първите страници на медиите

Скандалите и неуспехите, свързани с кралското семейство, постоянно са на първите страници и в това отношение Кити не прави изключение. През 2011 година тя бе на косъм от дело по обвинявания, че е ритнала патериците на мъж в ресторант от веригата МакДоналдс. За шанс на Кити обаче обвиняването е оттеглено в последния миг, тъй като в противоположен случай тя нямаше да може да участва на сватбата на Уилям и Кейт. Друга съществена тематика е и връзката ѝ с Николо Баратиери ди Сан Пиетро. Бизнесменът и моделът имат 20 години разлика във възрастта.

5. Тялото, в което живее

В предишното Кити постоянно се е сблъсквала със сериозна рецензия в обществените мрежи. През 2016 година тя разгласява фотоси по бански след почивка с другари, а върху нея се изля голямо количество мнения, че е прекомерно дебела, с цел да се демонстрира по този метод. Тогава тя се намеси в полемиката, като отговори на един от коментиращите:

" Съжалявам, че изпитваш нужда да пишеш отрицателни мнения под фотосите на хора, които не познаваш. Иска ми се да видя по какъв начин такова държание може да има положително въздействие върху света. "
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР