Там, където родителите и персоналът решат да има камери, ние

...
Там, където родителите и персоналът решат да има камери, ние
Коментари Харесай

Лилия Христова: Джендър обучението няма място в училище

" Там, където родителите и личният състав решат да има камери, ние ще ги подкрепим. Родителите обаче би трябвало да премерят добре " за " и " срещу " следствията върху държанието на едно дете, което е следено непрекъснато от камери ", разяснява в предаването " Зала Пленарна " на Дарик началникът на просветителната дирекция в Община Варна Лилия Христова.

Според нейните наблюдения, мненията на родителите са поляризирани. Тя дефинира като " възмутителен " случая от Бургас, при който възпитателка тормози деца в забавачница.

Христова предизвести, че промяната на адресни регистрации поради новите правила за банкет на първокласници крие опасности. Водещият аршин при тях е е близостта на учебното заведение до дома на ученика.

" Ще има централни учебни заведения, в които местата ще се запълнят бързо. Ако детето не попадне в тях, в идващите класирания то ще взе участие със същия адрес и може да няма опция да бъде записано в най-близкото учебно заведение, до което в действителност живее.

Всеки родител си преценя риска, само че родителите би трябвало да бъдат спокойни, че на всички места във Варна има положителни начални учители - и в центъра, и в регионите, и в периферията ", сподели Христова.

Тя добави, че централните учебни заведения нямат архитектурна опция да бъдат надстроени или разширени, поради което мъчно ще бъдат изпълнени условията за прекосяване към целодневен режим на образование.

Според Лилия Христова, която се дефинира като закостенял човек, джендър образованието няма място в учебно заведение.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР