Там, където е Лили Иванова, е България. Двете неща вървят

...
Там, където е Лили Иванова, е България. Двете неща вървят
Коментари Харесай

Илхан Кючюк: Там, където е Лили Иванова, е България

" Там, където е Лили Иванова, е България. Двете неща вървят ръка за ръка ".

 

Това съобщи пред БНР евродепутатът Илхан Кючюк, който е уредник и патрон на концерта на Лили Иванова на 6 март в Брюксел. Той чака аудитория освен от страната, само че и от Германия и Нидерландия. Концертът ще бъде в една от емблематичните европейски зали.

 

Има голям интерес от страна на българската общественост, уточни Кючюк. Той очаква на концерта да участва и огромна част от дипломатическия корпус, както и политици от други страни.

 

" Поканил съм представители и посланиците от страните от Западните Балкани, също и посланици на други страни, където Лили Иванова е позната ".

 

В предаването " Преди всички " Кючюк означи, че с изключение на концерта ще има и други съпътстващи събития, като едно от тях е приемът ѝ в огромната община на Брюксел, където тя ще получи почести. " Белгийската страна демонстрира огромен интерес към нейната персона и фондацията, която съставлява Лили Иванова. От там стартира и цялата концепция – да организираме нейното идване в Брюксел ", изясни той.

 

Кметът на Брюксел е поканил Лили Иванова на публична делова среща ден след огромния концерт на примата ни там.
Звездата на българската сцена ще мине през парадния вход, който ще бъде отворен особено за нейното посещаване, и  който се отваря единствено за посетители от най-високо равнище, оттова са минавали при визитата си персони като Барак Обама и кралят на Англия Чарлз III.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР