Там, където другите правят обратен завой, те продължават напред. Никой

...
Там, където другите правят обратен завой, те продължават напред. Никой
Коментари Харесай

„Мениджър“ тръгва по следите на смелия нов свят

Там, където другите вършат противоположен завой, те не престават напред. Никой не е обещавал да бъде елементарно, ще ви каже всеки един от героите в нашия нов план, който стартираме от тази седмица –  видео поредицата „ Мениджър: Въпрос на храброст “.  Той изследва дълбините на куража да започнеш бизнес от една фантазия, след това да растеш по-високо от фантазията, да отговаряш за орисите на хората, които те следват, да проектираш самоуверено света, в който и децата ти желаят да живеят.

В смелия нов свят на българските бизнесмени и бизнес водачи рецесията удвоява опциите, форсира отлагани скокове в бъдещето, а Дунав е не просто втората най-дълга река в Европа, само че и трасе за подводен оптичен кабел /чуйте безусловно тази неразказвана до момента история от първия посетител в рубриката – Невен Дилков, създател и шеф на българския софтуерен водач „ Нетера “ /.

Бизнесът не може да успее в провалени общества, споделя Пол Полман, едно от огромните имена в световното водачество. Обществото на българския бизнес не толерира съмнения и провали, ще се убедите сами от срещите, които ви чакат с участниците в „ Мениджър: Въпрос на храброст “.

Всеки четвъртък, тук, на уеб страницата „ Мениджър Нюз “ , на власт ще бъде духът за победа!
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР