Талисманите ще помогнат на представителите на зодиакалните знаци да се

...
Талисманите ще помогнат на представителите на зодиакалните знаци да се
Коментари Харесай

За късмет и много успехи: Вижте талисмана на всяка зодия пре...

Талисманите ще оказват помощ на представителите на зодиакалните знаци да се усещат предпазени и да привлекат шанс през 2022 година. В годината на Водния тигър ще има доста промени и представителите на зодиакалните знаци ще могат да съумеят в бизнеса и персоналния живот, написа actualno.com.

Овен

Овенът го чака една наситена със събития година, а облеклата в лилави нюанси ще ви оказват помощ да останете в положително въодушевление. С помощта на този цвят ще бъде по-лесно да извършите заветните фантазии. Енергията на чароита ще ви помогне да се справите със дилемите.

Телец

Финансовият шанс ще се усмихне на Телец през 2022 година, а зелените цветове в облеклото ще ви оказват помощ да запазите благосъстоянието. Енергията на този цвят ще помогне при договарянията и ще ускори съпричастността. Като амулет можете умерено да употребявате яспис.

Близнаци

Талисманите на 2022 година ще бъдат отразяващите повърхности, които могат да отстранен негативизма: джобни огледала, железни и сребърни предмети. Енергията на циркона е потребна като камък-талисман.

Рак

С помощта на облекла във водни нюанси ще бъде допустимо да се резервира вътрешната естетика, а силата на тюркоаза ще ви помогне за бизнеса и да реализирате проекти.

Лъв

Лъвовете през 2022 година ще донесат шанс не толкоз цвят, колкото фигурки на хищни животни на работния плот: лъв, прилеп, пантера. За минерали изберете котешко око, турмалин или оникс.

Дева

За Девите ще бъде добре да употребяват жълто-зелени нюанси. За да привлекат шанс през 2022 година, те би трябвало да носят цитрин със себе си, както и да слагат кристална друза на работния си плот.

Везни

За Везните през 2022 година фигурите от везни, направени от мед или бронз, ще им оказват помощ. Като минерал-талисман би трябвало да изберете кварц или родонит.

Скорпион

Сините цветове в облеклата ще ви оказват помощ да не бързате и да вземете верните решения, а фигури или рисунки на светкавици ще ви оказват помощ да се предпазите от интригите на враговете. Минералите лапис лазули и нар също ще са от изгода.

Стрелец

Фигури на бързи животни: кон, гепард, изстреляна стрела, ще ви оказват помощ да хванете всичко и да не пропуснете нови благоприятни условия. Енергията на черните перли и хематита ще ви помогне бързо да попълните енергийните запаси.

Козирог

Козирозите имат доста работа през 2022 година и с цел да бъдете късметлии, е значимо да поддържате положителна настройка и да придобиете нови познания. Фигури на сфинкс или фантазия ще ви оказват помощ да се справите с тежестта на отговорността, а минералите халцедон, оникс и опал ще ви оказват помощ да се настроите позитивно.

Водолей

Водолеите през 2022 година ще имат нови вероятности, които могат коренно да трансформират живота им. Студените нюанси в облеклата са удачни. Като талисмани може да преглежда кристала, както и елмаз.

Риби

Ще бъде по-лесно да превъзмогнете натоварването благодарение на талисмани. Енергията на увивните растения ще ви помогне да се адаптирате към събитията, а малахитът ще ви даде пробивна сила и ще ви защищити от болести.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР