Талисманите ще помогнат на представителите на зодиакалните знаци да се

...
Талисманите ще помогнат на представителите на зодиакалните знаци да се
Коментари Харесай

Ключовите талисмани на зодиите за 2022 г.

Талисманите ще оказват помощ на представителите на зодиакалните знаци да се усещат предпазени и да привлекат шанс през 2022 година. В годината на Водния тигър ще има доста промени и представителите на зодиакалните знаци ще могат да съумеят в бизнеса и персоналния живот.

Овен

Овенът го чака една наситена със събития година, а облеклата в лилави нюанси ще ви оказват помощ да останете в положително въодушевление. С помощта на този цвят ще бъде по-лесно да извършите заветните фантазии. Енергията на чароита ще ви помогне да се справите със дилемите.

Телец

Финансовият шанс ще се усмихне на Телец през 2022 година, а зелените цветове в облеклото ще ви оказват помощ да запазите благосъстоянието. Енергията на този цвят ще помогне при договарянията и ще ускори съпричастността. Като амулет можете умерено да употребявате яспис.
Талисман за благополучие и здраве съгласно зодията
От древността до през днешния ден хората имат вяра, че талисмани и амулети им носят благополучие и шанс. Навярно и вие имате предмет, за който считате, че...
Прочети повече
Близнаци

Талисманите на 2022 година ще бъдат отразяващите повърхности, които могат да отстранен негативизма: джобни огледала, железни и сребърни предмети. Енергията на циркона е потребна като камък-талисман.

Рак

С помощта на облекла във водни нюанси ще бъде допустимо да се резервира вътрешната естетика, а силата на тюркоаза ще ви помогне за бизнеса и да реализирате проекти.

Лъв
Талисман за благосъстояние – какво да създадем, с цел да ни донесе шанс
Талисманите за благосъстояние притеглят шанс, разцвет, непоклатимост и триумф в бизнеса.  Но най-важното е вие самите да харесвате и...
Прочети повече
Лъвовете през 2022 година ще донесат шанс не толкоз цвят, колкото фигурки на хищни животни на работния плот: лъв, прилеп, пантера. За минерали изберете котешко око, турмалин или оникс.

Дева

За Девите ще бъде добре да употребяват жълто-зелени нюанси. За да привлекат шанс през 2022 година, те би трябвало да носят цитрин със себе си, както и да слагат кристална друза на работния си плот.

Везни

За Везните през 2022 година фигурите от везни, направени от мед или бронз, ще им оказват помощ. Като минерал-талисман би трябвало да изберете кварц или родонит.
Талисманът за отбрана и шанс се дефинира от рождената ви дата
Датата на раждане е вашият първоначален код, той ще ви каже кой амулет освен ще ви отбрани, само че и ще донесе шанс, ще укрепи мощните ви с...
Прочети повече
Скорпион

Сините цветове в облеклата ще ви оказват помощ да не бързате и да вземете верните решения, а фигури или рисунки на светкавици ще ви оказват помощ да се предпазите от интригите на враговете. Минералите лапис лазули и нар също ще са от изгода.

Стрелец

Фигури на бързи животни: кон, гепард, изстреляна стрела, ще ви оказват помощ да хванете всичко и да не пропуснете нови благоприятни условия. Енергията на черните перли и хематита ще ви помогне бързо да попълните енергийните запаси.

Козирог
Когато амулетът носи проклинание: Какви сувенири е рисково да се носят от чужбина
Известни специалисти по въпросите за талисманите и амулетите изброиха сувенири, които би трябвало да се въздържате да си купувате, и дадоха при...
Прочети повече
Козирозите имат доста работа през 2022 година и с цел да бъдете късметлии, е значимо да поддържате положителна настройка и да придобиете нови познания. Фигури на сфинкс или фантазия ще ви оказват помощ да се справите с тежестта на отговорността, а минералите халцедон, оникс и опал ще ви оказват помощ да се настроите  позитивно.

Водолей

Водолеите през 2022 година ще имат нови вероятности, които могат коренно да трансформират живота им. Студените нюанси в облеклата са удачни. Като талисмани може да преглежда кристала, както и елмаз.

Риби

Ще бъде по-лесно да превъзмогнете  натоварването благодарение на талисмани. Енергията на увивните растения ще ви помогне да се адаптирате към събитията, а малахитът ще ви даде пробивна сила и ще ви защищити от болести.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР