Талисмани за пари – набавете си ги, за да потече

...
Талисмани за пари – набавете си ги, за да потече
Коментари Харесай

Талисмани за пари – направете това, за да потече изобилието към вас

Талисмани за пари – набавете си ги, с цел да потече финансовия поток към вас

Направило ли ви е усещане, когато лявата длан ви сърби? Ако ви сърби тази ръка, парите незабавно ще потекат от всички страни.

Всъщност може да минат няколко дни, откакто дланта ви е почнала да ви сърби. И за всеки този интервал е самостоятелен. Някой ще получи нарастване на финансите още на идващия ден, а някои ще би трябвало да почакат още малко.

Обърнете внимание идващият път, когато лявата ръка ви подсети за себе си, проследете какъв брой време е минало, преди да получите паричната сума.

Портфейлът е едно от най-важните средства за предпазване на пари. Червеното притегля пари. Не мачкайте банкнотите и ги подреждайте.

Благотворителността ще усили приходите ви. Достатъчно е да дадете една десета от облагата си на нуждаещите се, с цел да поддържате потока на изобилието.

Можете да я дарите на домове за сираци или за друга добра идея. Важното е, да го вършиме от сърце.

С течение на времето старите движимости получават способността да изчерпват цялата позитивна сила. Като се отървете от боклука и употребявате знанията на фън шуй, можете да активирате силата на благосъстоянието и тогава в дома ви постоянно ще има обилие.

Фигурки – могат да бъдат на трикраката жаба или дребни божества, които би трябвало да заемат почетно място в дома ви. Отделете специфичен рафт на тези талисмани за пари и ги дръжте в ръцете си допустимо най-често.

Когато видите пъпка на вашето стайно цвете, можете умерено да разчитате на бърза финансова помощ. Нека изобилието ви радва ден след ден.

Всички монети, бижута или подкови, открити на улицата, също се смятат за вестители на бърза финансова облага.

Друг знак на парите са пеперудите. Смята се, че в случай че една от тези хубавици лети из вашата къща, тогава това дава обещание благосъстояние и разцвет. Затова не е належащо незабавно да гоните този посетител, позволете на изобилието да влезе в живота ви.

Когато птица ви е “маркирала ”. Разбира се, това не е най-приятният метод да разберете за идна облага, само че резултатът ще надмине всичките ви упования. Следователно, когато с вас се случи сходна обстановка на улицата, не трябва да се разстройвате и да се ядосвате на целия свят.

Вижте още: Пица от тиквички – бърза. лесна и вкусна рецепта

Монети под постелката на входната врата – по този начин те ще притеглят парите към дома ви. Разбира се, би трябвало да се надяваме освен на знаци, само че и интензивно да действаме!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР