Талибаните направиха грешка и не знаят как да се върнат

...
Талибаните направиха грешка и не знаят как да се върнат
Коментари Харесай

Тръмп: Талибаните направиха грешка и не знаят как да се върнат в преговорите

Талибаните направиха неточност и не знаят по какъв начин да се върнат в договарянията. Това написа американският президент Доналд Тръмп в " Туитър ".

Талибаните в никакъв случай не са получавали ударите, които получават сега. Убийството на 12 души, измежду които и американски боец, беше неприятна концепция. Има доста по-добри способи за договаряне. Те знаят, че са създали огромна неточност и нямат концепция по какъв начин да поправят обстановката, написа той.

Делегация на талибанското придвижване посети Москва и организира диалози с съветски представители, стана ясно по-рано.

Това се случва единствено седмица, откакто американският президент Доналд Тръмп анулира договарянията с групировката, обявявайки ги за " мъртви ".

Талибаните са дискутирали с съветските представители " последните събития, свързани с мира в Афганистан ".

Ръководителят на делегацията им заяви, че организацията е била постигнала съглашение с Вашингтон в Катар и се е подготвяла за формалното сключване на мирния контракт. Тогава обаче пристигнал обратът от страна на Тръмп. Ако фактически беше подписано подготвяното спокойно съглашение, това щеше да приключи най-дългата задгранична военна интервенция на Съединени американски щати.

Припомняме, преди дни Тръмп анулира договарянията с талибаните, както и загадка среща с техните водачи в Мериленд поради бомбения атентат в Кабул.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР