Таласъм отвлича момче в Аржентина и се опитва да го

...
Таласъм отвлича момче в Аржентина и се опитва да го
Коментари Харесай

Таласъм отвлича момче в Аржентина и се опитва да го удави

Таласъм отвлича момче в Аржентина и се пробва да го удави … Странен случай се случва преди месец в аржентинската провинция Кориентес, Аржентина, при който ненадейно изчезва малко дете. Местните настояват, че “невидим призрак ” сграбчил детето, хвърлил го във водата и единствено знамение избавило момчето от гибел. На 6 април 2022 година тригодишното момче Себастиан изчезва покрай магазина на майка си. Открит е три часа по-късно на 3 километра на брега на лагуната. Той бил във водата, когато кучето му го хваща за облеклата и стартира да го влачи към брега. Жителите считат, че детето е отвлечено от митично създание, по изложение сходно на призрак, което назовават Помберо. Именно това творение придвижва Себастиан на 3 километра и го хвърля във водата. Помберо е невисок, окосмен и доста мускулест. Той е най-вече незабележим и рядко някой го вижда.



В изявление, Мариела Ескаланте, майка на момчето, споделя, че тя и всички нейни съседи считат, че детето е отвлечено от „ Ел Помберито “. Твърди, че това не е първият път, когато синът й ненадейно изчезва, а по-късно е намиран много надалеч от вкъщи. Съобщава се, че жена, която била на брега по това време чула кучешки лай, и когато тръгнала към звука видяла кучето да издърпва детето на брега от водата, като го влачи за аленото покривало, което момчето носи, с цел да имитира обичания си супергерой Капитан Америка. Четете още: Селекция на ужасни истории от английския фолклор Свидетелката изтичва и оказва помощ на кучето да издърпа детето на сушата, след което се свърза с полицията.



Преди да изчезне, Мариела Ескаланте вижда сина си до нейната месарница. Тя считала, че момчето ще си играе наоколо, само че скоро схванала, че е изчезнало и извикала съседите на помощ. След три часа търсене с нея се свързали от полицията и съобщили, че детето е открито на 3 километра от къщата, покрай водата, и че е избавено от удавяне. Себастиан е откаран в болница, където е открито, че положението му е положително и е единствено леко измръзнал в студената вода. Други детайлности към случая не се оповестяват. Знае се единствено, че майката на момчето желае да извика духовник, с цел да го кръсти още веднъж. Твърди се, че това може да помогне за предотвратяване на детето от зли духове. Остава неразбираемо дали самото дете е преодоляло тези 3 километра и е паднало във водата, или в действителност някой го е отвлякъл. Съобщенията, че момчето ненадейно е изчезвало и преди, и е намирано надалеч от вкъщи, също наподобяват доста подозрителни …
Източник: zona666.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР