Талантливото крило на Арсенал Букайо Сака заяви, че е достатъчно

...
Талантливото крило на Арсенал Букайо Сака заяви, че е достатъчно
Коментари Харесай

Сака: Ако ми бъде гласувано доверие, с радост ще изпълня дузпа за Англия

Талантливото крило на Арсенал Букайо Сака съобщи, че е задоволително убеден и в случай че бъде определен да извърши дузпа за Англия, ще го направи с наслада, тъй като от дълго време е превъзмогнал разочарованието от пропуснатия 11-метров углавен удар във финала против Италия на Евро 2020. 21-годишният Сака към този момент има три гола за " трите лъва " на Световното състезание в Катар. 

„ Този тим към този момент има огромен турнирен опит. На последните шампионати, на които участвахме, стигнахме до полуфинал, край и 1/4-финал. Така че, когато дойдат огромните мачове, имаме доста играчи, които знаят какво е нужно.

Аз съм доста по-зрял и като персона, и като състезател спрямо финала на Евро 2020. Не бих поемал отговорността да удрям толкоз дузпи за Арсенал, колкото изпълних от този момент, в случай че не бях задоволително убеден. Ако пристигна миг, в който бъда определен да удрям дузпа за националния тим, ще бъда повече от благополучен да я извърша.

Джуд Белингам е специфичен състезател. Нямам думи, с които да го опиша. Надявам се просто да продължи да се развива по този начин, тъй като сигурно има голямо, голямо бъдеще “, съобщи Сака на конференция през днешния ден.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР