Талантливо дете от Мездра до дни ще представи първата си

...
Талантливо дете от Мездра до дни ще представи първата си
Коментари Харесай

Гордост! Талантливо дете от Мездра издава първата си песен /снимки/

Талантливо дете от Мездра до дни ще показа първата си авторска ария. Елизабет Виталиева, която е втори клас в СОУ „ Иван Вазов “ в железничарския град е записала песента „ Родена съм под щастливата звезда “. Това заяви за BulNews.bg майката на момичето Миглена Ценова.
Младата певица се занимава с музика от 4-годишна. Когато родителите видели, че Елизабет е доста надарена, решили да я запишат при музикален възпитател.
Първата изява на детето е в шоуто „ Кой е по-по-най? “, където печели премия за артистичност. 5-годишна става модел в фешън организация „ ДаниСтил”,като на конкурс за хубост в София печели гран при и купата „ Принцеса на България “.
От една година е част от вокалната група на Анета Петкова „ Детски свят-мини “.
Талантливата Елизабет има над 50 грамоти и доста завоювяни награди, купи, златни медали и статуетки. Последният й трофей е от предишния месец, когато се е върнала от фестивал в Гърция с купа за първо място, два медала и премия от публиката.
Освен с музика момичето се занимава и с хип-хоп танци и е доста ученолюбива, като е приключила образователната година с отличен триумф.
Най-голямата пристрастеност на Елизабет обаче си остава музиката и ето за какво тя прави песента „ Родена съм под щастливата звезда “, която записва в музикално студио СеВеКом във Враца, а нейн продуцент е Димо Филипов. Премиерата ще е след към 10 дни, като парчето първо ще се завърти в YouTube, а по-късно и по някои радиостанции и малките екрани.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР