Талантливият юноша на Барселона Абел Руис, който в момента играе

...
Талантливият юноша на Барселона Абел Руис, който в момента играе
Коментари Харесай

Талант на Барса иска да остане на “Камп Ноу“, няма да слуша оферти

Талантливият младеж на Барселона Абел Руис, който сега играе за втория тим на каталунците не счита да напуща клуба на този стадий и не се интересува от офертите, които получава.

Руис е безапелационен, че на този стадий желанието му е да пробие в първия отбор на Барселона и няма да слуша предложенията от други тимове.

Ювентус, Манчестър Сити, Челси и Арсенал не крият своя интерес към Руис, който се показва впечатляващо с националния тим на Испания до 17 години на международното състезание в Индия.

„ Sport Italia “ осведоми, че персонално техническият секретар на Ювентус Фабио Пратичи се е заел със задачата да убеди Руис да премине в италианския първенец.

Абел Руис има контракт с Барселона до лятото на 2019 година, а негов сътрудник е Серхио Барила.

От Барселона желаят да си подсигуряват услугите на Руис и по никакъв метод не имат намерение да изтърван един от топ гениите си. Каталунците имат намерение да усилят доста освобождаващата уговорка, която е записана в неговия договор.

Барселона си хареса бразилска перла

През миналото лято Барселона изпусна двама от най-талантливите си футболисти – Жорди Мбула и Ерик Гарсия, които минаха надлежно в Монако и Манчестър Сити.

В Барселона са решени да не повтарят същата неточност с Абел Руис.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР