Талантливият певец Миро го закъса със здравето. Новият член на

...
Талантливият певец Миро го закъса със здравето. Новият член на
Коментари Харесай

Миро го закъса със здравето

Талантливият артист Миро го закъса със здравето. Новият член на журито на " Гласът на България " се жалва пред другари, че има сериозен здравословен проблем и не стопира да търси лек. 

 Музикантът от няколко години се оплаквал от проблеми с щитовидната жлеза, която работела с прекомерно бързи темпове. Това води до тахикардия, световъртеж и проблеми с очите, които с времето стават все по-изпъкнали. Затова в последно време той не смъква черните очила.

Именно проблемите с щитовидната жлеза, а не неочакваното събуждане за нов живот, са предиздвикали Миро да понижи фрапантно алкохола и да спре опиатите, написа „ Уикенд ”. Болестта се появила преди няколко години, когато артистът внезапно отслабна. Бързата смяна във външния му тип, въпреки и положителна от позиция на хармония, се е дължала освен на спортния му режим и умереното хранене, а най-много на неговия здравословен проблем.

Известно е, че ускорените темпове на работа на щитовидната жлеза водят до доста бързо събаряне на тегло и изцяло забързване на всички процеси в организма. Това положение е извънредно нездравословно за сърцето. То нормално се поправя с медикаменти или интервенция, само че Миро се надявал да се оправи с диети, естествени способи на лекуване и здравословен метод на живот. Засега това не давало резултат.

Понеже заболяването проличава най-силно в изпъкналите очи, той в последно време рядко смъква черните очила, които ги скриват. Дори за рекламните фотосесии за „ Гласът на България ” артистът е непроменяемо с тъмни очила, тъй като другояче всички ще виждат смяната във външния му тип, настъпила поради болестта. Ако инцидентно се снима за обществените мрежи без очила, той доста внимава за осветяване и ъгъл на фотосите, с цел да не проличава смяната в лицето му.

Миро бил твърдо уверен, че може да се излекува благодарение на Бог. Той е мощно набожен християнин и преди време е споделял, че и татко му, и майка му са минали през страшни здравословни проблеми, само че са съумели да се оправят с тях. Татко му бил диагностициран с рак, само че не изгубил вярата си и към днешна дата бил добре. Майката на артиста пък била с инсулт. Тя също се възстановила изцяло. Това щастливо развиване на събитията в живота на родителите му за сина е доказателство, че Бог съществува и оказва помощ. Ето за какво той се надява на собствен ред да получи помощ и да се пребори със своето заболяване.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР