Талантливият халф на Бреша Сандро Тонали се пошегува, че е

...
Талантливият халф на Бреша Сандро Тонали се пошегува, че е
Коментари Харесай

Тонали: Сравняват ме с Пирло заради косата ми

Талантливият халф на Бреша Сандро Тонали се пошегува, че е сравняван с италианската легенда Андреа Пирло поради своята коса, като за следващ път акцентира, че не оприличава стила си на игра на неговия.

" Да, Дженаро Гатузо беше моят кумир. Сега пък ме въодушевява Лука Модрич, както и други играчи. Заради косата ми ме съпоставят с Пирло. Това не ми пречи, само че не е уместно съпоставяне за мен. Може и да имаме сходства, само че на терена е напълно друго. Пирло имаше невероятни качества. Не знам кой ще успее да доближи неговите небеса. Големият интерес към мен? Не мисля за това. В момента то не ме интересува. Не го споделям, с цел да ви подведа. За мен е значимо да приключим сезона по допустимо най-хубавия метод, тъй като към момента чувствам, че имам да давам доста на Бреша, които повярваха в мен.Ще забележим. Челино е споделил, че няма да ме продаде даже и за 300 млн. евро? Президентът ме обича като наследник. Аз също доста го обичам, той постоянно ми дава чудесни препоръки. Не знам, това са много пари. Влияе ти да слушаш по какъв начин се приказва за определни суми, само че аз постоянно съм доста спокоен и балансиран, това е силата ми.

" Pirlo had extreme qualities. I don’t know who will be able to reach his heights. "
— TeamMilanAC (@TeamMilanAC) April 6, 2020
Подкрепям Челино - ще играем единствено когато е допустимо, нито ден по-рано. Играхме прекомерно дълго преди да спрем поради ковид. Помня сюрреалистичната атмосфера на последния ни мач против Сасуоло. Това нямаше смисъл. Говорим си за умрелите, за лечебните заведения, за здравето. Футболът е празненство. Бих могъл да съм подготвен за игра, само че хората дали ще са подготвени? Готови да отпразнуват гол? Да се ядосат поради загуба? Какво се случва? Да не се бъзикаме ", съобщи Тонали пред " Кориере каузи Сера ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР