Талантливият актьор и писател Стивън Фрай много добре знае какво

...
Талантливият актьор и писател Стивън Фрай много добре знае какво
Коментари Харесай

Това вдъхновяващо послание ще ви помогне отново да откриете вярата в живота

Талантливият артист и публицист Стивън Фрай доста добре знае какво значи да си в меланхолия. Той е получил писмо от почитател - тийнейджърка, която го пита по какъв начин се е справил с неговите проблеми и съумял да откри покой в ​​душата си. Той отговоря на писмото, като споделя на момичето по какъв начин да открие вътрешната си светлина, когато наподобява по този начин, като че ли тъмните времена няма да отминат.

Бихме желали да споделим с вас това прелестно обръщение.

Скъпа Кристал,

Съжалявам, че животът ти не върви добре сега. Знам, че от време на време нещата наподобяват толкоз сложни, когато нищо не се подрежда както би трябвало и не се усещаме задоволени. Не съм сигурен, че мога да ти дам съответен съвет, който да реши всички тези проблеми. Понякога е много досадно да ни припомнят какъв брой доста хора ни обичат, когато ние самите не се обичаме.

Открих, че е потребно да мислим за нашите настроения и усеща към света като за времето.

Ето някои явни неща за времето:

    Истинско е.

    Не може да го измененията, тъй като не ви харесва.

    Ако е мрачно и дъждовно, значи в действителност е мрачно и дъждовно и не може да го измененията.

    Може да бъде мрачно и дъждовно две седмици подред.

НО

    Един ден ще изгрее слънце.

    Никой не е кадърен да управлява по кое време ще изгрее слънцето, само че то ще изгрее.

    Един ден.

Мисля, че по същия метод става и с нашите въодушевление. Грешно е да ги считаме за измислени. Те са същински. Депресия, тревога, незаинтересованост – те са толкоз действителни, колкото времето - и също не подлежат на надзор. Никой не е отговорен за тях.

НО

Те ще преминат: в действителност ще.

По същия метод както човек би трябвало да одобри времето, човек би трябвало да одобри и своите мисли за живота. ”Днес е прогнил ден ” е изцяло реален метод. Просто би трябвало да намериш един душевен чадър. “Хей-хо, на открито вали: това не е по моя виновност и нищо не мога да направя, с изключение на да поседя. Слънцето може и да изгрее на следващия ден и когато това се случи, аз ще се възползвам изцяло ”.

Не знам дали изписаното ще е от изгода: може и да не, и в случай че това е по този начин, скърбя. Просто желаех да ти напиша едно малко писмо и да ти пожелая да намериш наслаждение и цел в живота.

С най-хубави пожелания,

Стивън Фрай

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР