Талантливите хора в страната са в потрес – Славена Вътова

...
Талантливите хора в страната са в потрес – Славена Вътова
Коментари Харесай

Извинете, Но Какъв Талант Точно Има Славена Вътова?

Талантливите хора в страната са в шок – Славена Вътова влиза в журито на “България търси талант”. Новината, която бТВ заяви тези дни, се оказа доста повече от изненада за елементарния тв фен. Тя го шокира като мразовит душ в жегите и го накара да запита: “Каква тъкмо е тази, че да прави оценка гении?”. Въпросът е заложен на формалната страница на шоуто във Facebook.

Вечно усмихнатата хубавица, която преди 13 години бе оповестена за най-хубавата мома в България и от този момент все търси място под прожекторите, ще се изправи авторитетно в журито на предаването до Ицо Хазарта. Рапърът се готви за трети следващ сезон в “България търси талант”, а за Славена Вътова ще бъде първи опит като оценяваща. И до момента в който за него е ясно какво умее най-добре, за нея се чудят какъв гений има в действителност.

От първото изявление, което даде по тематиката в ефира на бТВ, излиза наяве, че дарбата на Вътова несъмнено не в богатия речников състав, тъй като за към 10 минути най-малко 5 пъти използва думата “презентира”, без да се сети да употребява синоними като “представи”, “покаже”, “демонстрира”.

Със сигурност не и в сериозното мислене, тъй като чаровната дама акцентира, че няма да бъде най-строгият член на журито, а щяла да търси хубостта във всеки гений, написа Уикенд. Досега не сме чували някогашната манекенка да пее, не сме я виждали и да танцува, нито за извършва циркови номера, поради което се допуска, че не е кой знае какъв брой талантлива и в региона на театралните изкуства.

От биографията на Мис България 2006, публикувана от бТВ, излиза наяве, че е учила “Египтология” в Нов български университет, само че след първата година се е преместила в компетентност “Икономика”. Не се загатва обаче да е приключила висшето си обучение, от което следва, че ученето също не е мощна страна на стройната хубавица.

Тя имала афинитет към спорта и кулинарията, само че нито се е прочула с медали от интернационалните надпревари, нито е печелила съществени готварски формати, както да вземем за пример Радка Булман от “Мастършеф”, а има положителни представяния единствено в “Черешката на тортата” с предписания като “бисквитена торта” с подготвени бисквити.

От това може да се заключи, че и в тези креативен области не свети с освен това от дамите, които спортуват, с цел да са красиви, и готвят, с цел да сложат нещо на масата у дома.

Славена Вътова постоянно се е пробвала като тв водеща. Любопитно е, че множеството излъчвания, в които се е изявявала, не изкарват дълго на екран. Стартът й е в ТВ7, чиято нерадостна орис и гръмовен банкрут още се помнят. Следват изяви в “Бездомното шоу на Башар Рахал” по бТВ, което от дълго време е в небитието, а по-късно и в “Спорт ТОТО”, което към момента съществува, само че без Вътова.

Красавицата има в архива си участия като коментатор във “ВИП Брадър”, което бе спряно от Нова телевизия. През последния сезон беше хазаин на “Спортисимо” по Българска национална телевизия. Изданието добавя, че “България търси талант” е под въпрос, имайки поради, че прибира като свое лице дамата, протекция най-вече излъчвания в родния ефир.

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР