Талантливите финалисти в Гласът на България записаха и представиха премиерно

...
Талантливите финалисти в Гласът на България записаха и представиха премиерно
Коментари Харесай

Финалистите в Гласът на България записаха специална коледна песен

Талантливите финалисти в " Гласът на България " записаха и показаха премиерно новата си обща, акапелна, коледна ария и празнично видео към нея. Композицията е специфичен привет за публиката. А огрян и усмихнати лица на 12-те финалисти ще внесат ужасно въодушевление в домовете на хората в дните преди Рождество Христово.

Класиралите се за финала във всеки сезон на шоуто на bTV постоянно записват обща ария. Традицията още веднъж е спазена, като за първи път тази година композицията е авторска. Музиката и аранжиментът, който е съвсем напълно вокален, са дело на Борислав Бояджиев-Борче, който е музикален продуцент на " Гласът на България ", а текстът е на Христо Раянов, един от сценаристите в bTV.

Първите крос борби в историята на шоуто предстоят в неделя, 5 декември, когато един против различен онлайн ще се изправят участниците от четирите тима - на Любо Киров, Галена, Дара и Иван Лечев. Това ще бъде първият лайв концерт за този сезон преди огромния край, а конкуренцията на сцената ще е в действителност огромна.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР