Талантливи ученици и студенти почерпиха опит и идеи от мениджърите

...
Талантливи ученици и студенти почерпиха опит и идеи от мениджърите
Коментари Харесай

Таланти бяха „мениджъри за един ден” в А1 България


Талантливи възпитаници и студенти почерпиха опит и хрумвания от мениджърите на А1 България
(снимка: А1 България)

Пет има надарени възпитаници и студенти с стопански и софтуерни специалности поеха управителни позиции в А1 в границите на самодейността на JA Bulgaria „ Мениджър за един ден ” . Така телекомът следва задачата си да подкрепя кариерния старт на младежите в страната .

Учениците и студентите се срещнаха с работата в основни за А1 посоки – финанси, развиване на мобилната мрежа и търговия за частни клиенти.

„ Ентусиазираните младежи носят духа на своето време и с концепциите си имат капацитета да трансформират света. Предлагаме многообразни благоприятни условия да почерпят от опита на одобрени експерти, а силата на младежите ще им помогне да реализират своите професионални фантазии ”, сподели Миглена Узунова-Цекова, старши шеф „ Човешки запаси ” и член на Лидерския екип при формалното разкриване.
още по темата
Тя акцентира, че обмяната на хрумвания и опит е част от цялостната политика на А1 България да поддържа кариерния старт на младежите.

За главните посоки и функционалности в компанията, работната среда и опциите за кариера и развиване описа Петя Николова-Исмаилова, старши специалист „ Привличане на гении, образования и развиване ”.

Младен Маркоски, член на Управителния съвет на А1 България и старши шеф „ Финанси ”, описа за огромните планове на компанията и значимостта на точните данни и разбори за взимането на стратегически решения в ролята си на наставник на Мартин Наков и Ина Малчева.

Мартин е студент в магистърска степен „ Счетоводство и одит ” в Софийския университет, а Ина е ученичка в 10 клас в 56 СОУ със компетентност „ Икономика ” с интензивно проучване на немски език.

Живко Ковачев, шеф „ Конвергентна мрежа и услуги ”, описа на студента Стефан Михайлов и ученика Мирослав Божилов за опциите за развиване на 5G ULTRA мрежата на А1, която доближава гигабитови скорости.

Стефан е студент в 4 курс със компетентност „ Телекомуникации ” в Нов български университет, а Мирослав е единадесетокласник от НПГПТО „ М. В. Ломоносов ”, профил „ Компютърни технологии и мрежи ”.

Какви познания и умения са нужни, с цел да управляваш, мотивираш и обучаваш в елементи близо 1000 чиновници във всички 200 магазина на А1 на най-иновативните цифрови услуги в бранша дискутираха десетокласничката Данайа Йорданова, която учи „ Икономика и мениджмънт, и нейният наставник Георги Драгиев, народен управител „ Продажби – магазинна и комерсиална мрежа ”.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР