Талантливата поп певица беше специален гост в предаването Времена и

...
Талантливата поп певица беше специален гост в предаването Времена и
Коментари Харесай

Цвети Радойчева разплака проф. Вучков СНИМКИ

Талантливата поп певица беше специфичен посетител в предаването „ Времена и нрави “ на именития проф. Юлиан Вучков. Красавицата, която преди броени дни направи впечатляващ концерт на най-светлия християнски празник Великден, разплака колоритният тв водещ.

Участията на гласовитата хубавица провокира все по-голям интерес. Справка демонстрира, че над милион и половина фенове са били пред екраните в празничната вечер, с цел да проследят нейния концерт.



Възпитаничката на Националната музикална академия показа най-новата си ария с хитово заглавие „ Изчезни ", отдадена на дамите, потърпевши от домашно принуждение. Съвсем скоро ще се снабди и с тематичен видеоклип, в който Цвети ще си партнира в актьорска игра с прочут актьор. В програмата си бе присъединила и евъргрийни, българска сцена и други свои авторски шлагери.

Харизматичната певица постоянно се е отличавала освен с огромните си гласови благоприятни условия и съвършена визия, само че и с страстта, с която ги сервира. Професор Вучков беше мощно впечатлен от нея и не спря да показва своето удивление към гения и професионализма й.



Цвети Радойчева извърши песента " Камино " по несравним метод, а огромния български критик и анализатор се разчуства неимоверно в ефир. " Ти си почтена наследничка на Лили Иванова ", възкликна с екстаз Вучков.

В момента Цвети Радойчева приготвя още една бърза, лятна ария, с която ще зарадва своите фенове в един от огромните песенни състезания през лятото, написа show.blitz.bg.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР