Талантливата певицата Михаела Филева изненада с нови хоби - танци

...
Талантливата певицата Михаела Филева изненада с нови хоби - танци
Коментари Харесай

Новото секси занимание на една певица: Ето коя родна звезда направи първи опит на пилона

Талантливата певицата Михаела Филева изненада с нови занимание - танци на стълб. Звездата показа видео в Инстаграм, в което виждаме по какъв начин се упражнява за първи път на стълб.

" Впуснах се в напълно ново премеждие. Макар да съм човек с добра двигателна просвета, това е най-трудният спорт, който съм опитвала в миналото. Първи опит ", написа Филева, която обаче наподобява има гений. А че танците на стълб са доста сложни и изискват съществени умения, е известно от много дами, които практикуват това. Доста хора считат, че става дума единствено за еротика, само че това въобще не е единствено по този начин. 

Виж още:

Михаела е споделяла, че поради по-свободното време, с които разполага около пандемията, тя е почнала да учи испански, само че не щеш ли от скоро има и още едно занятие, с което си запълва времето, а упражнява тялото си. Скоро в Instagram тя се похвали, че през този месец ще ни зарадва с два видео сингъла, а през май - с цялостен албум. Нещо повече - през лятото тя се готви за турне!

Тези вести бяха част от обичаен месечен Q&A в Instagram профила на певицата. В него тя показа доста, като обичайно ѝ бяха задавани много персонални такива. От тях да вземем за пример стана ясно, че за празниците ще бъде във Велико Търново, както прави постоянно и че към момента е на мнение, че татусите не са за нея. 

Виж още:

Филева показа, че в последно време намира и отделя повече време, в което да се самоанализира, а освен да намира нови начинаниня и занимания. Тя е почнала да изследва грешките си, както и нещата от характера си, които би трябвало да промени, тъй като я стопират, с цел да се развива. Певицата се похвали, че е работила много върхо работохолизма си и по този начин да вземем за пример към този момент намира задоволително време за отмора. В момента пък съответно се бори със своята свръхемоционалност.

Виж още: Семейни събирания, красиви яйца и зайци: Ето по какъв начин международните звезди посрещнаха Великден

Изображение: https://www.instagram.com/mihaelafileva/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР