Талантливата певица Поли Генова днес празнува своя 34-и рожден ден.

...
Талантливата певица Поли Генова днес празнува своя 34-и рожден ден.
Коментари Харесай

Поли Генова празнува рождения си ден със сина си

Талантливата певица Поли Генова през днешния ден чества своя 34-и рожден ден. И на този ден тя е избрала да бъде със фамилията си и с дребния си наследник Даниел, който към този момент е на годинка и 10 месеца.

Поли показа доста занимателно видео в сторито си в Instagram, в което тя държи сина си и го учи да пее " Happy Birhday, мамо! От фрагментите излиза наяве, че дребният Даниел няма самообладание да " нападне " тортата.
Снимка: Instagram  Поли Генова чества рождения си ден със сина си

Певицата, която предходната седмица бе посетител в предаването " Черешката на тортата ", натъртва на храните без глутен, само че остава мистерия дали е приготвила специфична безглутенова торта за рождения си ден, или е заложила на по-класически вид.

Междувременно последната издадена ария на Поли Генова - " Last Night ", продължава да се радва на страховит триумф и се подрежда в ТОП 10 на най-търсените песни в Shazam.



С привет за рождения ден на Поли се включи и тв водещият Ники Кънчев, който разгласява своя фотография с певицата и покъртителен пост в обществената мрежа, в който загатва всички свои другари - известни персони, които честват през днешния ден. Сред тях са Татяна Лолова, Наталия Симеонова, Краси Гюлмезов и...

" Цветето за през днешния ден. Поли Генова, момичето, което си проби път безусловно единствено и със личен жанр. Стигна до Евровизия, прескочи доста локални граници. "

Има такива дни, в които Господ е изсипал доста зрънца гении из Земята... ", написа Ники Кънчев.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР