Талантливата Дария Стоянова от Варна ще превземе днес сцената на

...
Талантливата Дария Стоянова от Варна ще превземе днес сцената на
Коментари Харесай

9-годишната Дария от Варна е на финал на Tour Music Fest в Сан Марино

Талантливата Дария Стоянова от Варна ще превземе през днешния ден сцената на спектакъл „ Титано ” в Сан Марино, научи Moreto.net. На сцената на спектакъл „ Титано ” 9-годишната Дария ще показа песента „ Супер баща ” в осъществяване на италиански. Тя ще нападна призово място на финала в категория Baby Singer.

Успехът на Дария в региона на музикалното изкуство не е по никакъв начин инцидентен и има впечатляваща предистория. Младото дарование е от фамилията на варненките Светла Желева и Светла Джуниър, които популяризираха България като първите българки, пробили в MTV с шлагера „ Тази вечер ”. Парчето е извънредно красиво и стойностно, тъй като в него са вплетени фрагменти от богатата съкровищница на българския фолклор.

Дария, което живее със фамилията си в Рим, Италия, се класира на финала на грандиозния музикален фестивал Tour Music Fest, откакто впечатли журито с палитра от качества – невероятна музикална заложба, увереност и сексапил.

В състезанието вземат участие над 20 000 реализатори от цяла Европа, а премиите са фамозни – стипендия за музикалния лицей „ Бъркли ”, музикално турне в Европа, продуциране на сингъл...

Tour Music Fest е фестивал, отдаден на новаторската музика. В особено образувани майсторски класове с музикалните гении работят величави музиканти от Италия и техни сътрудници от цяла Европа.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР