Талантливата Дара провокира феновете с новия си летен сингъл "Все

...
Талантливата Дара провокира феновете с новия си летен сингъл "Все
Коментари Харесай

Дара провокира феновете с песента Все на мен

Талантливата Дара предизвика почитателите с новия си летен сингъл "Все на мен ". Песента бе показана за първи път на сцената на Годишните музикални награди на БГ Радио малко преди певицата да грабне наградата за най-хубава изпълнителка. Автор на музиката, текста и аранжимента е още веднъж Павел Николов (от Павел и Венци Венц), виновен за триумфа и на предходните шлагери на Дара "Кво не чу ", "Родена такава " и "Недей ". Певицата е съавторка на текста и музиката на сингъла.
"Парчето е ужасно ритмично и щуро! В него има от вихъра, който ме движи, и по тази причина и аз, и Павел толкоз го харесваме. Тандемът ни не е инцидентен и с всяка последваща ария той става по-добър. Текстът, който написахме дружно, ще ражда усмивки и много хора ще се припознаят в него ", показа изпълнителката.
Видеото е дело на режисьора Люси Иларионов и оператора Георги Марков, по сюжет на писателя Константин Трендафилов. Впечатляващата хореография в него е на Милен Данков. В клипа към сингъла Дара изгрява с ефектни визии, особено основани за нея от български фешън бранд.

Тийзър "Все на мен ":
https://www.youtube.com/watch?v=RjBiC4uzmGM
https://www.youtube.com/user/virginiarecordsbg/videos
https://www.vbox7.com/user:virginiarecords
https://www.facebook.com/DarinaYotovaOfficial/
https://www.instagram.com/darnadude/

http://virginiarecords.com/
http://www.facebook.com/virginiarecordsbulgaria/
http://www.instagram.com/virginiarecords/
www.virginiarecords.com

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР