Талантлив врачанин не успя да впечатли журито на „Гласът на

...
Талантлив врачанин не успя да впечатли журито на „Гласът на
Коментари Харесай

Журито на „Гласът на България“ поряза талант от Враца, той избухна с авторска песен /видео/

Талантлив врачанин не съумя да впечатли журито на „ Гласът на България “, видя BulNews.bg.
На кастинг на мрачно се яви 26-годишният Галин Снежанов, който работи в Младежкия център в града под Околчица. Той приема работата си за идея, само че все пак решил да опитва шанса си на сцената на музикалния формат.
Галин съумя да внесе въодушевление на сцената с осъществяването си на Kwabs - Walk, само че очевидно нещо не му доближи, с цел да продължи напред. Иван Лечев, Михаела Филева, Графа и Камелия не се обърнаха, въпреки да изпратиха врачанина с овации. След осъществяването му те разясниха, че са харесали гласа му и са били на косъм да натиснат бутона, само че са очаквали напълно малко повече.
Въпреки това след излъчването на епизода нощес, Галин Снежанов получи поддръжката на своите съграждани. В обществената мрежа фейсбук видеото от осъществяването му се споделяше всеобщо, като хората му пожелават триумф и да не се отхвърля от музикалната си фантазия.
По всичко проличава, че Галин няма такива планове. Заедно с брат му Атанас към този момент са записали първата си авторска ария. Парчето #Лъжи на Близнаците бе показано в Youtube преди 2 седмици и натрупа от ден на ден гледания.
Вижте видеото от кастинга и клипа към песента по-долу.



Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР