Талантлив колоездач е починал на 22 години. Името на атлета

...
Талантлив колоездач е починал на 22 години. Името на атлета
Коментари Харесай

Талантлив колоездач почина на 22 години

Талантлив колоездач е умрял на 22 години. Името на спортиста е Тейл Де Декер. Той е умрял след подготвителен индицент, заяви.

Де Декер се блъсна в автомобил през вчерашния ден. Той незабавно беше превозен в болница в Лиер, където претърпя интервенция. По-късно младокът беше откаран в университетската болница в Антверп в медикаментозна кома. Де Декер обаче умря без да пристигна в схващане.

„ Опустошени сме от загубата на нашия колоездач. Тейл сподели огромен прогрес тази година и ние вярвахме в неговото развиване. Преминаването към професионалния тим беше разумният избор. За страдание, той в никакъв случай няма да стане експерт и постоянно ще го помним като надарен млад играч и топъл и другарски надъхан човек. Нашите най-дълбоки съболезнования на фамилията и околните му и мислите ни са с тях в този сложен миг “, сподели изпълнителният шеф на тима Стефан Ело.

През предходната година Де Декер завоюва младежкото издание на именитото съревнование. Той записа и етапен триумф в обиколката на Тайван.

Де Декер е втори надарен колоездач, който Lotto Dstny губи във съдбовен случай през август. Преди четири години умря Бьорг Ламбрехт.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР