Талантлив и харизматичен, певецът Светослав Стойчев от три десетилетия създаде

...
Талантлив и харизматичен, певецът Светослав Стойчев от три десетилетия създаде
Коментари Харесай

Светослав Стойчев отбелязва 30 години на сцена с нов албум Моето сърце 

Талантлив и харизматичен, артистът Светослав Стойчев от три десетилетия сътвори собствен жанр и фенове, изпя десетки песни, радвайки хилядите си фенове. Албумът " Моето сърце ", с 10 авторски песни, е заслужен свършек на една мощна креативна година, в която Светослав Стойчев завоюва две нови влиятелни награди –  наградата на публиката на интернационалния фестивал " Пирин Фолк ", която Радио Благоевград връчи на дуета Антония Рангелова и Светослав Стойчев за песента " Нашата земя ". Двамата реализатори са лауреати и взеха и третата премия за ария, като досега единствено за няколко месеца шлагерът за младостта и любовта има над 25 хиляди гледания.

Концертът в Сити Марк Арт център през днешния ден ще събере цветът на музикалния хайлайф, тъй като не е загадка, че Светослав Стойчев изнася доста взаимни концерти с царицата на старите градски песни Бони Милчева, с носителката на " Златния Орфей " Ани Върбанова, с " тичащата боса по асфалта " Роси Кирилова и е мечтан сътрудник в общи концерти с известни български реализатори.

На сцената на столичната зала Сити център през днешния ден ще се качат негови дуетни партньорки като Антония Рангелова, Виолета Маринова и телевизионната дива Бони Милчева, както и танцова групировка " Кадем ", която танцува в множеството от клиповете на Светослав.

Освен " Нашата земя " и " Моето сърце ", Светослав Стойчев ще показа новите авторски песни от албума си " Който пее, зло не мисли ", " Хане Ювиги ", " Честит рожден ден ", " Предсказание " и други, които дават поръчка за огромна слушаемост и да станат обичани на аудиторията. " Представям своя 5-и албум с новите си песни – мелодични и авторски, на фолклорна основа и съм сигурен, че станат близки на хората, тъй като всяка носи обръщение и подарява благополучие с хубостта и съдържателността си ", сподели  един от най-гастролиращите в страната ни артисти - Светослав Стойчев.

Оля Ал-Ахмед
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР