Талантите на Лудогорец от набор 2008 ще участват в Скопие

...
Талантите на Лудогорец от набор 2008 ще участват в Скопие
Коментари Харесай

Талантите на Лудогорец ще мерят сили с Милан, Юве, Реал, Ливърпул и ПСЖ в престижен турнир

Талантите на Лудогорец от набор 2008 ще вземат участие в Скопие в влиятелен шампионат с присъединяване на сръбските грандове Партизан (Белград) и Цървена звезда, холандския Твенте, Осиек и Вардар, осведоми уеб сайтът на " орлите ". Момчетата на Росен Маринов ще са в Северна Македония от 9 до 12 юни. Те са в една група с Партизан и Осиек. Двубоите в двете групи ще са по системата всеки против всеки. След това ще има директни мачове сред двата първи, двата втори и двата трети отбора от класирането в групите. Така ще бъде несъмнено крайното нареждане от първо до шесто място.

Първият дуел на разградчани е от на 10 юни, от 9 часа, против Партизан. Втората среща с Осиек е на 11 юни, от 17:30. Последният противник ще стане явен след груповата фаза на конкуренцията.
 Футболистите на Лудогорец минаха медицински проучвания
Футболистите на Лудогорец минаха медицински проучвания

Вижте детайлности

Талантите на Лудогорец от набор 2009 пък ще вземат присъединяване в мощен шампионат с присъединяване на Милан, Ювентус, Реал, Ливърпул и ПСЖ. Възпитаниците на Милен Маринов ще бъдат в Италия от 8 до 11 юни. Те са в една група с три италиански отбора - Милан, Сасари и Урбетевере (Рим). Двубоите още веднъж ще са по системата всеки против всеки и ще се играят в град Монти на остров Сардиния.

Първият мач е на 8 юни, от 18 часа, а противникът е Сасари. Във втория " орлите " ще срещнат Урбетевере. Двубоят е от 11 часа на 9 юни. Отново на 9 юни, само че от 19:30, разградчани ще премерят сили с връстниците си от европейския гранд Милан.

При положително показване гениите на Шампионите ще продължат напред в шампионата и ще имат късмет да играят с отборите на други европейски колоси.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР