Талантите на Лудогорец от формацията U15 стартират участието си в

...
Талантите на Лудогорец от формацията U15 стартират участието си в
Коментари Харесай

Талантите на Лудогорец стартират във VIVACOM CUP срещу Македония Гьорче Петров

Талантите на Лудогорец от групировката U15 започват присъединяване си в Международния младежки шампионат VIVACOM CUP против северномакедонския Македония Гьорче Петров. Двубоят е първи от програмата на шампионата и ще стартира на следващия ден (19 юли), от 9 часа, на един от терените в комплекса "Гнездо на орли ".

В тазгодишното издание на конкуренцията, с изключение на домакините от Лудогорец и техният първи противник, вземат участие още Цървена звезда (Белград) и румънският Университатя (Крайова). Младите гении са от набор 2008, като гостуващите сформира са определяни като най-силните в страните си в своята възрастова група.

VIVACOM CUP ще се организира в три следващи дни, като четирите тима ще играят по системата всеки против всеки. Мачовете ще са с две полувремена от 35 минути, с 10 минутна отмора сред тях. Класирането ще се дефинира по броя на извоюваните точки. При еднакъв брой точки ще е значим резултатът от директните дуели. Ако и това не е задоволително, ще се гледат головата разлика и броя на маркираните голове. При червен картон изгоненият играч ще бъде заменян с нов.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР