Талантът от варненския клуб на боксовата легенда Ивайло Маринов -

...
Талантът от варненския клуб на боксовата легенда Ивайло Маринов -
Коментари Харесай

Талант на Ивайло Маринов надъхан да стане шампион на първото си европейско

Талантът от варненския клуб на боксовата легенда Ивайло Маринов - Искрен Михайлов, е въодушевен да стане първенец в дебюта си на европейско състезание. 14-годишният играч ще взе участие на шампионата на Стария континент за деца до 15 години другата седмица в Албена.

Очаква се първият мач на Искрен в категория до 56 кг да е в сряда. Михайлов ще бъде придружаван на форума от своя персонален треньор Севдалин Маринов.



" Подготвен съм добре. В мен няма терзания и ще дам най-хубавото, с цел да печеля купата или най-малко орден ", съобщи за " Петел " геният.



Неговият ментор Севдалин Маринов предвижда, че с цел да се окичи със златото, Искрен най-вероятно би трябвало да вземе четири победи. " Най-силни в категорията му са руснаци и казахстанци. Нищо чудно обаче по време на мачовете да се появят и любимци от други страни, най-вече от някогашни руски републики. Вярвам, че Искрен ще е на равнище, нека и съдиите да са обективни ", сподели за " Петел " Севдалин.



В момента Искрен Михайлов води едно от последните си занимания в залата на Ивайло Маринов преди европейското. В тренировката взе участие и държавният първенец за деца в категория до 34 кг Кристиян Цветанов. " Кристиян също има безспорни качества, само че пропуща европейското, защото най-леката категория е с 4 кг по-голяма от неговите ", посочи Севдалин Маринов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР