Талантът от френския Рен, който е силно желан от Реал

...
Талантът от френския Рен, който е силно желан от Реал
Коментари Харесай

Талантът искан от Реал Мадрид: Ако не работя усилено на терена, майка ми ще ми дърпа ушите

Талантът от френския Рен, който е мощно мечтан от Реал Мадрид, Едуардо Камавинга приказва пред Ouest France за живота си и какво обича да прави на терена и отвън него. Роденият във Франция халф хвана окото на Зинедин Зидан и именитият французин го желае в Мадрид.

„ Харесва ми да търча и да се боря за сътрудниците си. Ако не работя на терена майка ми и татко ми ще ми дърпат ушите. Двамата са постигнали всичко с доста работа. Те са се потили и работили интензивно, с цел да не ни липсва нищо. За мен в този момент е разумно да работя доста. Във всеки случай, без усилена работа, надали в миналото бих стигнал до това равнище “, съобщи Камавинга.

„ Майка ми ми сподели да не се опасявам на терена и че в случай че го направя ще ми е мъчно да се прибера вкъщи (смее се). Баща ми от своя страна ми сподели, че в никакъв случай не би трябвало да не помня да благодаря на Бог всеки ден, тъй като му изискуем всичко. Ние сме доста вярващи “, добави още той.

„ Грижата за фамилията ми не е от материална позиция. Родителите ми са щастливи, само че мога да ги направя още по-щастливи. Преди този сезон в никакъв случай не бях играл като опорен халф, научих се и в този момент правя оценка тази позиция. Обичам да играя по-напред, когато пространствата са по-малки, само че в този момент също ми харесва “, добави младокът.

„ Преди не обичах да се пазя, само че в този момент ми харесва да върша шпагати, с цел да взема топката от съперника. Предпочитам това пред другите единоборства. Намирам го за образно по-красиво “, сподели Камавинга.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР