Талантът на Славия Филип Кръстев бе много доволен от победата

...
Талантът на Славия Филип Кръстев бе много доволен от победата
Коментари Харесай

Филип Кръстев: Уникално постижение на отбор от българи

Талантът на Славия Филип Кръстев бе доста удовлетворен от успеха с 3:1 над Лудогорец. Халфът на " белите " е на мнение, че

" Голямо отлично на целия колектив. Това беше финален мач и е обикновено всички да мислят за отмора. Играхме като едно цяло. Всеки се раздаваше. Всяка работа на един футболист ни се отплати. При нас настройката беше да изиграем последния мач мъжки. Да реализираме победа, без значение дали се борим за Лига Европа или сме в средата на таблицата. Не сме се надявали Левски да изгуби точки през днешния ден, само че се случи и ние победихме “, сподели Кръстев.

" Това неповторимо достижение се дължи на това, че отборът е построен от българи. Не сме си вярвали, че ще стигнем до медалите, само че с доста работа успяхме. Утвърдихме се и нека да надграждаме като тим през идващия сезон “, съобщи още младокът.

" Мачът с Ботев е черешката на тортата. Трябва да се възстановим и да дадем всичко от себе си. Славия в Европа звучи ужасно. Нашият тим съставлява българския футбол, тъй като сме построени напълно от български момчета “, добави още Кръстев.
efbet Лига 31 кръг, неделя 12 юли  Славия 3:1краен резулат  Лудогорец
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР