Талантът на Септември - Здравко Димитров, може скоро да смени

...
Талантът на Септември - Здравко Димитров, може скоро да смени
Коментари Харесай

Клуб от Първа лига чака оферта от Италия за желан от Левски и ЦСКА

Талантът на Септември - Здравко Димитров, може скоро да смени клубната си принадлежност. Два тима от Италия демонстрират интерес към халфа, научи GONG.BG . От клуба потвърдиха пред нашата медия за желанието на италианците, само че изрично отхвърлиха да назоват имената на тимовете. От Септември споделиха, че в околните дни чакат оферта за Димитров и в случай че тя ги удовлетворява, футболистът ще бъде продаден.

Вариант пред надарения полузащитник остават и Левски, и ЦСКА. Не е загадка, че двата клуба желаят да привлекат играча в своите редици.
Изпълнителният шеф на 26-кратните първенци Павел Колев гледа изявите на младока в реванша от полуфиналите за Купата на България против Локомотив (Пловдив). Той бе на трибуните на Националния стадион "Васил Левски " и си потегли малко, откакто 20-годишният футболист бе заменен.

На този стадий спънка за трансфер на "Герена " или "Армията " се оказва трансферната сума, която "сини " и "червени " оферират за състезателя. Двата клуба не желаят да развържат кесията, като желанията са им да дадат на Септември % от бъдеща продажба.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР