Талантът на Кикер Кралево - Милош Джурович е в кома

...
Талантът на Кикер Кралево - Милош Джурович е в кома
Коментари Харесай

Футболен талант е в кома след ужасяващ сблъсък с вратар

Талантът на Кикер Кралево - Милош Джурович е в кома след случай по време на мач с Цървена звезда от младежкия шампионат на Сърбия. В средата на първото полувреме той се сблъсква с вратаря на отбора от Белград и остава на лежи на терена. Лекарите на тима незабавно се втурват да оказват помощ на Джурович, а малко по-късно младият футболист е откаран в болница с дежурната кола за спешна помощ на стадиона. В клиниката обаче положението му се утежнява.

„ Преживявам някакъв смут! Бях със сина си в болничното заведение вечерта и желаех да остана да преспивам при него. Лекарите обаче споделиха да не се трежова и иска ми се обадят сутринта, с цел да ми кажат по какъв начин е предходна нощта. Прибрах се в Кралево, а в 4:30 сутринта лекарят ми се обади да се върна незабавно в Белград. Състоянието на Милош се е влошило и той е изместен в интензивното поделение, където е подложен в изкуствена кома “, описа бащата Владан Джурович.

Според информацията от болничното заведение, положението на младия футболист е нормализирано. Очаква се през тази седмица той да премине през обзор със скенер и всички останали процедури, поискани от лекуващия екип. От Сръбския футболен съюз дадоха обещание, че ще обезпечат всичко належащо за лекуването ма Милош Джурович.

Президент на Кикер Кралево е някогашният футболист на Славия Раде Тодорович, който игра за " белите " в интервала 2000-2002 година

Draga KIKER porodico, prijatelji...i svi VI,znani i neznani...u ovim najtezim trenutcima od osnivanja nase FC Kiker...
Публикувахте от в
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР