Талантът, блясъкът и богатството често вървят ръка за ръка. Доказа

...
Талантът, блясъкът и богатството често вървят ръка за ръка. Доказа
Коментари Харесай

10-те най-богати актьори и актриси с Оскар

Талантът, блясъкът и благосъстоянието постоянно вървят ръка за ръка. Доказа ни го и тазгодишната зашеметяваща гала по връчването на премиите Оскар. И тъй като цялата суетност към събитието предизвика любознанието ни, се позачудихме кои ли са най-богатите измежду блестящите холивудски звезди.
 Оскари и някои забавни обстоятелства за влиятелните кино награди
Какво не знаем за премиите Оскар

Няколко любопитни обстоятелството

За идващите 10 артисти и актриси в класацията можем да кажем, че са заслужили златните си статуетки с упорита работа. Ролите, с които извоюват премията си, са запаметяващи се и забележителни в киноисторията, тъй че надали има метод да спорен заслужено ли са спечелили благосъстоянието си.

Ал Пачино
 Снимка 568357

Оскар за най-хубав артист той печели за кино лентата " Усещане за жена " от 1993 година, а към днешна дата благосъстоянието му наброява 120 милиона $.

Мерил Стрийп
 Снимка 568353

Вечната хубавица и фаворитка на Холивуд е удостоена като най-хубава актриса за " Изборът на Софи " от 1983 година и за историческата драма " Желязната лейди " от 2012 година Досега е натрупала 150 милиона.

Сандра Бълок
 Снимка 568358

Мястото на Сандра Бълок в тази ранглиста отрежда благосъстоянието й от 200 милиона $. А ролята, с която впечатлява най-силно гилдията през 2010 година, е от кино лентата " Невидима зона ".

Дензъл Уошингтън
 Снимка 568349

Той печели статуетката за най-хубав артист с " Тренировъчен ден " от 2002 година, а в този момент разполага с цели 250 милиона $. Може би към този момент му е време и за ново отличие.

Джулия Робъртс
 Снимка 568351

Милионите на тази позиция са още веднъж нескромните 250, а актрисата с постоянно необятна усмивка очарова в " Ерин Брокович " от 2001 година, когато печели за най-хубава актриса.

Леонардо ди Каприо
 Снимка 568356

Все още помним по какъв начин трепетно едвам дочаквахме позабавилия се Оскар за Лео. И след толкоз подред години номинации, той най-накрая получи премията за най-хубав артист през 2016 година Съвсем справедливо за него самопризнание, въпреки и за признатата със смесени усеща негова роля в " Завръщането ". Но безспорно впечатляващо е благосъстоянието му от 260 милиона $.

Майкъл Дъглас
 Снимка 568354

Безспорно едно от огромните имена в киното е това на артиста, притежател на Оскар за кино лентата от 1989 година " Уол Стрийт ". Предвид дългата му и сполучлива кариера, 350-те милиона, с които разполага, са му изцяло заслужени.

Барбара Стрейзънд
 Снимка 568348

Със забележително богата музикална и кинокариера и 400 милиона $ в банковата си сметка, тя заблестява още през 1969 година и сграбчва оценката за най-хубава актриса за ролята в дебютния си " Весело момиче ".

Робърт де Ниро
 Снимка 568355

Продължаваме да се радваме на дългогодишната кариера на артиста, който се подрежда измежду най-хубавите с ролята си във кино лентата " Разяреният бик " от 1981 година През годините е събрал 500 милиона $.
 Кралските фамилии на Катар, Кувейт, Саудитска Арабия и другите седем най-богати монархии
Топ 10 с най-богатите кралски семейства

Британското кралско семейство е на пето място

Елизабет Тейлър
 Снимка 568347

Най-богата измежду артисти и актриси е надарената икона в киното, която печели статуетка през 1961 година за " Бътърфийлд 8 ", а по-късно и през 1967 година за " Кой се опасява от Вирджиния Улф ". Зашеметяващо звучи и сумата от 600 милиона $, която наброява благосъстоянието й, написа Just Jared.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР