Талант №1 в школата на Лудогорец Калоян Симеонов ще продължи

...
Талант №1 в школата на Лудогорец Калоян Симеонов ще продължи
Коментари Харесай

Талант №1 на Лудогорец избра ЦСКА

Талант №1 в школата на Лудогорец Калоян Симеонов ще продължи кариерата си в ЦСКА, написа " 24 часа ". 17-годишният нападател, който бе голмайстор на тима си, предпочел да се завърне в София, в сравнение с да чака късмет в Разград.
 Нов в ЦСКА: Дойдох в тим №1 на България
Симеонов е племенник на един от най-обичаните футболисти в историята на „ алените " - Велизар Димитров, който сега се води скаут на ЦСКА дружно с Христо Янев. Чичото обаче нямал никаква връзка с прекосяването на гения в ЦСКА.

Окончателното решение било взето от Калоян, откакто видял, че още веднъж няма да има късмет за български футболисти в разградския отбор.

В средата на май Калоян Симеонов и съотборниците му в Лудогорец, водени от треньора Тодор Живондов, завоюваха купата на БФС и правото да играят в младежката Шампионска лига.

Талантите от школата на първенеца се постановиха с 5:3 след дузпи (1:1 в постоянното време) над Черно море и ликуваха с трофея. Симеонов вкара една от дузпите за успеха.

Преди време Лудогорец обра няколко тима на ЦСКА, в това число и треньори като Милан Чирич и Галин Иванов. След това небрежно всички завършиха кариерата си в разградския отбор и бяха освободени, без да стигнат до мъжкия тим.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР