ТАЛАХАСИ, Флорида (AP) — Законодателите често запазват най-важния въпрос за

...
ТАЛАХАСИ, Флорида (AP) — Законодателите често запазват най-важния въпрос за
Коментари Харесай

След завръщането на ДеСантис от Айова, Флорида приема бюджет от 117 милиарда долара в последния ден на сесията през 2024 г.

ТАЛАХАСИ, Флорида (AP) — Законодателите постоянно резервират най-важния въпрос за последния ден от годишната си сесия. Тази година във Флорида това означаваше повишение на възрастта за стриптизьорките на 21.

О, и те също по този начин одобриха държавен бюджет от 117 милиарда $.

Но за разлика от предходните две години, когато GOP Рон ДеСантис се готвеше да се кандидатира за президент, той не искаше толкоз доста от Законодателното заседание. Тази година имаше по-малко спорни законопроекти, засягащи въпроси като аборт, оръжия, расизъм и права на ЛГБТК+ – и по-фокусирани върху целите на ръководителя на Камарата на представителите Пол Ренър и ръководителя на Сената Катлийн Пасидомо.

Все отново ДеСантис разгласи победа, оставайки с републиканските водачи след края на годишната 60-дневна сесия рано в петък следобяд.

„ Всичко, което сме си сложили за цел, го постигнахме. Сто % от обещанията са изпълнени. Всички наши огромни продукти за билети “, сподели ДеСантис, като...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР