Тактиката Румен Радев да напада ГЕРБ очевидно е успешна. През

...
Тактиката Румен Радев да напада ГЕРБ очевидно е успешна. През
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: След като са се крали 8 млрд. лева на година, защо тези пари ги няма сега в бюджета

„ Тактиката Румен Радев да атакува ГЕРБ явно е сполучлива. През последните 5няма години имаше конфронтационна среда“, съобщи пред Българска национална телевизия Десислава Атанасова, ръководител на ПГ на ГЕРБ-СДС. По думите ѝ Румен Радев е бил подценяван от политиците първоначално.

„ От миналите месец и малко от новия мандат на държавното управление виждам друго схващане за изпълнителната власт и друга оценка на президента. На 20 януари България нямаше бюджет за тази година, той е ребрандиран на бюджета на държавното управление на ГЕРБ и е за първото тримесечие, гласувахме бюджета на нашия бюджет, тук не виждам реакция на президентската институция“, разяснява Десислава Атанасова. Тя акцентира, че тези заеми би трябвало да се връщат.

„ След като са се крадели по 8-10 милиарда на година, къде са тези 8 милиарда, би трябвало да ги забележим като остатък. Служебното държавно управление всеки понеделник теглеше по 500 милиона “, добави Атанасова.

Според нея новият състав на КЕВР няма да понижи сметките за ток.

„ Трябваше да се вземе незабавно решение за мораториума. Не знам по какъв начин намаляването на състава на КЕВР ще повлияе на цените. Надявам се да има несъгласие върху този закон, тъй като е цялостен с несъгласия “, посочи Десислава Атанасова.

По думите ѝ декларираните планове за промяна в правосъдната система се показва в заявления. „ Христо Иванов може да заповяда в централата на партия ГЕРБ, с цел да се води диалог всъщност за политическа поддръжка “, съобщи Десислава Атанасова. Тя разясни, че смяната в правосъдната система не би трябвало да бъде в името на или в интерес на една или друга персона.

„ Установи ли се дали господин Борисов е изял някого, дали има банка или чувалите дали се разнасят за автомагистрала „Хемус“, сподели още Десислава Атанасова.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР