Таксуване в детска железница Знаме на мира - това е

...
Таксуване в детска железница Знаме на мира - това е
Коментари Харесай

Млада майка огорчена след ползване на детската железница в Пловдив

Таксуване в детска железница " Знаме на мира " - това е тематиката на сигнала на пловдивчанка, изпратен до Plovdiv24.bg . Нека узнаем защо по-точно става дума: " Здравейте, адресирам сигнал за правилото на таксуване на детската железница " Знаме на мира " в град Пловдив. Изпратих писмо до община Пловдив за изложение на възражението ми, което се състои в следното - на 01.11.2018 употребих влакчето с двете ми деца. Едното е на 2 години, а другото на 4 месеца.

Възмутена бях, че такса се удържа и за бебето, което е сложено в раница на мен. Жената от гишето изясни, че таксата от 1 лев за билет е за всички възрасти. Т.е. възрастен и бебе, без значение от телесно тегло и години, и без значение дали заемат място във влака, се таксуват с билет. До момента нямам отговор от община Пловдив, което най-вероятно ще значи, че сигналът ми е подминат. Изпращам фотография на мен и бебето във влакчето и също ще копирам по-долу известието ми до община Пловдив. Поздрави. Атанаска Русалова.

Тук е известието до Общината:

Здравейте. На 1 ноември 2018 имах опцията с децата си - едното на 2 година, а другото на 4 месеца да посетя детската железница в Пловдив. Влакчето е поддържано и чисто, което е значимо за всички гости и най-много деца. Останах неприятно сюрпризирана обаче от таксуване и на бебето ми с билет от 1лев, без значение че то беше сложено в раница на мен. Т.е. то не заема място за сядане във влакчето. Не е разумно билетът за всички възрасти да е еднакъв.

Следователно: един господин или госпожа, тежащи към 100 кг обикновено ли е да се таксуват еднообразно с новородени или бебета, тежащи 4-7кг? Моля да обърнете внимание на ценоразписа си и да се преразгледа ценообразуването на билетите, съгласно възрастите. Не е прелестно да заплащаш билет за място, което действително не се употребява.

Датата, на която употребих влакчето, е 01.11.2018г от 11.30ч. Мога да приложа фотоси на поставеното бебе в раница на мен, както и закупените билети.

Ще бъда признателна, в случай че имам противоположна връзка за подхванатите дейности от Ваша страна. Благодаря за отделеното време и внимание. С почитание: Атанаска Русалова.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР