Таксиметрови шофьори в Добрич излизат днес на протест. Причината е

...
Таксиметрови шофьори в Добрич излизат днес на протест. Причината е
Коментари Харесай

Такситата в Добрич излизат на протест, не искат да вдигат цените |

Таксиметрови водачи в Добрич излизат през днешния ден на митинг. Причината е в несъгласието им да се покачат цените на техните услуги, за което се упорства от компанията, стопанисваща телефонната централа, която те употребяват.

Според водачите таксиметровите услуги в Добрич са едни от най-скъпите в страната и последващо нарастване ще се отрази на тяхната работа.

По думите на таксиметровия водач Енчо Панчев настояването за покачване на цената за транспорт в Добрич от страна на компанията, притежаваща лиценза за повиквания по телефона и връзка сред водачите е немислимо при днешната икономическа обстановка:

„ Няма никакво съображение в този миг, в тази обстановка в страната, да се подвигат цените и на таксиметровия транспорт, в случай, че сме най-скъпите в цяла България. В града се возят най-вече възпитаници, заболели хора и възрастни “.

Целта на митинга е водачите изрично да заявят, че те не желаят повдигането на цените си, както и да се опитат да проведат диалог с другата страна по казуса, оповестява БНР.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР