Таксиметрови шофьори блокираха за кратко кръстовището на бул. Черни връх

...
Таксиметрови шофьори блокираха за кратко кръстовището на бул. Черни връх
Коментари Харесай

Протест на мястото на тежката катастрофа в центъра на София

Таксиметрови водачи блокираха за малко кръстовището на бул. " Черни връх " и бул. " Арсеналски " в София и надуха клаксони в символ на съпричастност поради двете дами, починали при тежката злополука нощес на същото място, както и против войната на пътя. Хората в близост ги приветстваха. 

Довечера, тъкмо в 18:30 ч. е проведен и огромен митинг там, озаглавен  " Срещу несправянето с рецидивистите и корупцията на пътя " , излиза наяве от фейсбук. 



 

В общественото събитие се споделя:

„ Призовавам всички, които считат вчерашния " случай ", не - това УБИЙСТВО за резултат от повсеместната корупция, превзела Министерство на вътрешните работи и всички държавни органи , да излезем през днешния ден в 18:30 на това кръстовище, с цел да почетем паметта на неуместно погубените млади девойки и да желаяме сметка от виновните:

- да последват оставки и уволнения за тези, които са позволили този " човек " да се движи безнаказано по публичната пътна мрежа

- да се подхващат незабавни акции против всички останали джигити с десетки нарушавания на пътя

- да се плануват по-строги наказания за джигитите, само че също по този начин и санкции за представителите на Министерство на вътрешните работи и страната, които позволяват сходни рецидиви ”.

Повече за събитието може да окриете.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР