Таксиметров шофьор оцеля по чудо, след като падна от покрив

...
Таксиметров шофьор оцеля по чудо, след като падна от покрив
Коментари Харесай

Таксиметров шофьор оцеля при падане от 10 фута върху железен прът, който прониза сърцето и белите му дробове

Таксиметров водач оцеля по знамение, откакто падна от покрив върху стоманен кол, който прониза сърцето и белите му дробове.

Munne Lal Sharma, 54, беше на покрива на постройка с тоалетна, до момента в който почистваше, когато тя се срути и падна от 10 фута. Шофьорът на електронната рикша се приземи върху парче метал, което прониза тялото му - преминавайки през двете камери на сърцето му, на 27 март.

Местните лекари споделиха, че нормално употребяват сърдечен и белодробен байпас, само че те нямах време да го преместя в кардиологията. Така те " направиха цялата процедура, до момента в който сърцето на пациента биеше ". Според лекарите от болничното заведение KGMU той е първият човек в Азия, оживял след този вид интервенция.

Рентгеновите фотоси демонстрират, че съвсем изцяло е минал през тялото му и е излязъл от другата страна. Отне четири часа, с цел да се изрежат и отстранен 45 см от пръта и да се поправят повредените сърце и бял дроб. Г-н Шарма от Султанпур, Утар Прадеш, Индия, прекара три дни на вентилатор – преди да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР