Таксиметров шофьор --> от клиенти на автогарата в Хасково в

...
Таксиметров шофьор --> от клиенти на автогарата в Хасково в
Коментари Харесай

Мъжът, нападнал таксиметров шофьор в Хасково, бил стар познайник на полицията

Таксиметров водач --> от клиенти на автогарата в Хасково в събота. Той е прободен в крайници и ръката след отвод да качи, по думите му, пийнал мъж и приятелката му с куче. Екшънът се е разиграл наоколо до автогарата, а на земята към момента седят следите от кръв.

„ Дойде мъжът и се качи при мен. Попитах го къде ще вървим, а той отвърна, че ще вървим на Луната. Попитах го още веднъж, само че отговорът беше същият. Казах му, че щом това е посоката, дано да слезе. Още с качването ми се видя несъответстващ. Дали беше пийнал или дрогиран, не мога да кажа”, описа пред потърпевшият Николай Атанасов, който е с гипсирана ръка.

Мъжът слиза от автомобила и протяга ръка да удари таксиметровия водач през отворения прозорец. Николай обаче съумява да избегне този удар, през това време мъжът минават от другата страна на автомобила, вади нож и още веднъж нападна.

„ Благодарение на това, че залегнах, се разминах единствено с това порязване по крайници и ръката. Имам обиден нерв, по тази причина ръката ми е в гипс – да се обездвижи”, споделя още Николай Атанасов.

В дългогодишната му процедура е имало нападателни клиенти, само че до случаи на нахлуване не се е стигало.

След случая с Николай, мъжът и дамата се насочат към центара на града. Оттам хващат друго такси, в което още веднъж са се държали несъответстващо. Шофьорът алармира на полицията, само че двойката още веднъж бяга. Стига се до услугата на трето такси. При слизане от него в края на града мъжът и дамата са арестувани. Оказва се, че нападателят е остарял познайник на полицията. Образувано е досъдебно произвеждане, а Николай чака заслужено решение.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР